top of page

Tilitoimistopalvelut Tyrnävällä ja Oulun seudulla

Tilitoimistolle tarvetta? Haluamme tarjota sinulle kattavat palvelut yrityksesi talousasioiden hoitoon. Toimimme Oulun seudulla, mutta nykyajan tilitoimistona palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Tältä sivulta löydät tietoa tilitoimistomme palveluista, käytössämme olevista ohjelmistoista sekä siitä, mitkä asiat vaikuttavat tilitoimistopalveluiden hintaan.

taustakuva_3.png
Tilitoimistopalvelut
Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito

Perinteistä tilitoimistotyötä, jonka tehtävänä on tuottaa kirjanpidot, tilinpäätökset ja viranomaisilmoitukset yrityksen toiminnasta. Perinteisten tilitoimistotöiden lisäksi voimme räätälöidä erillisen, yrityksesi tarpeiden mukaisen seurantalaskelman tuloksen seurantaan muutamalla rivillä.

Kokeneella ja yrityksen liiketoimintaa ymmärtävällä tilitoimistolla voidaan saada merkittäviä hyötyjä yritykselle.

Ei ole aivan sama, miten yrityksen kirjanpito toteutetaan.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on yksi tärkeimpiä työnantajan lakisääteisistä velvoitteista. Siksi se kannattaa jättää kokeneen palkanlaskennan hoidettavaksi.


Toimiva palkanlaskenta näkyy yrityksen arjessa.

Sähköinen taloushallinto

Hoidamme sähköisen taloushallinnon joko osittain tai kokonaan sähköisenä.

 

Ostolaskupalvelut

Ostolaskujen vastaanotto, tarkastukset ja maksaminen onnistuu vaivattomasti meidän kanssamme yhteistyössä. Laskut otetaan vastaan kirjanpito-ohjelmaan, käyt vain tarkastamassa ja hyväksymässä laskut kirjanpito-ohjelmassa omilla tunnuksillasi ja me hoidamme laskun maksamisen sovitulla aikataululla.

 

Avaamme yrityksellesi verkkolaskuosoitteen, sähköpostilaskuosoitteen ja scannauspalvelun paperisille laskuille. Teemme laskutusosoitteenmuutostiedotteen ja halutessasi lähetämme sen kaikille laskuttajille.

 

Kulut näkyvät kirjanpidossa saman tien ja voit seurata niitä omilla tunnuksillasi.

 

Myyntilaskupalvelut

Myyntilaskutus kirjanpito-ohjelmasta, verkkolaskuna, sähköpostiin tai paperisena. Voit tehdä laskut suoraan meidän kanssamme yhteisellä ohjelmalla, tai me voimme hoitaa myös laskutuksen puolestasi.

Saat lisäksi ajantasaisen myyntisuoritusten seurannan ja voimme hoitaa myös maksumuistutuspalvelut.

Yritysneuvontapalvelut

Meiltä saat yrityksen perustamiseen liittyvän neuvonnan.

Yrittäjän verotusta kannattaa miettiä suunnitelmallisesti. Yritysmuodon muutoksia voi tulla eteen erilaisissa tilanteissa ja erilaisista syistä. Verotus- ja vastuukysymykset voivat olla merkittäviä ja esimerkiksi henkilöyhtiössä vastuunalaisen yhtiömiehen jääminen pois toiminnasta.

Muutamme tarvittaessa toiminimesi tai henkilöyhtiösi osakeyhtiöksi tai toisinpäin. Sukupolvenvaihdosten arvonmääritykset, myyjän ja ostajan veroneuvonta sekä suunnitelmat kuuluvat lisäksi palveluihimme.

Sisäinen laskentatoimi

Yrityksen sisäisen laskentatoimen tehtävänä on tuottaa yrittäjälle ja yrityksen johdolle tietoa päätöksenteon tueksi. Sen avulla voidaan ottaa kantaa toiminnan kannattavuuteen, tehokkuuteen ja kehittämistarpeisiin. 

Sisäisen laskentatoimen sisältö ja tavoitteet muodostetaan yrityksen liiketoiminnan tarpeiden näkökulmasta, joten sille ei ole yksiselitteistä sisältöä. Se on kuitenkin ennen kaikkea työkalu, joka pyrkii muokkaamaan ihmisten toimintaa ja vaikuttamaan heidän näkemyksiinsä.


Sisäinen laskentatoimi on päivittäisiä käytäntöjä ja niiden ennakoimista.

Sisäinen laskentatoimi auttaa suunnittelemaan ja johtamaan yritystä paremmin.

Talousjohtaminen

Talousjohtaminen on osaamista, jota tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Sen avulla vältetään turhia kustannuksia, parannetaan kannattavuutta ja saavutetaan taloudellista tehokkuutta.

Se on prosessi, joka auttaa yritystä saavuttamaan tavoitteet.


Talousjohtamisessa on kyse sekä rahasta että johtamisesta, sillä arvon luominen tapahtuu ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Tehokkaalla talousjohtamisella pystyy vaikuttamaan liiketoiminnan tulevaisuuteen ja arvon kehittymiseen.

Autamme sinua ymmärtämään taloutta paremmin ja kehittämään omaa osaamistasi.

Aloittavan yrittäjän starttipaketti

Sovi tapaaminen kanssamme ja autamme sinua yrityksen perustamistoimissa!


Paketti sisältää:

  • Neuvontapalvelut

  • Perustamisilmoituksen tekemisessä avustaminen

  • Sähköisen taloushallinnon aloittaminen ja tekeminen

  • Muu tuki yrityksen taloushallintoon liittyen.

Tilitoimistossamme käytössä olevat sähköiset järjestelmät

Tilitoimistossamme on käytössä kaksi markkinoiden yleisimmin käytettyä tilitoimisto-ohjelmistoa.

Niiden avulla voidaan toteuttaa sähköinen, nykyaikainen kirjanpito sinun yrityksen tarpeiden mukaan.

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on tehokas sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Sen avulla voidaan tarvittaessa automatisoida taloushallinnon prosessit. Visma Fivaldi mahdollistaa sekä tehokkaan perinteisen kirjanpidon, että sähköisen kirjanpidon.

Procountor

Procountor on laaja ohjemisto yrityksen talouden ohjaukseen. Se mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon. Procountor sopii erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

Tilitoimistopalveluiden hinta - miten voin siihen vaikuttaa?

Tilitoimistopalveluita voidaan rakentaa suoraan hinnastosta, mutta tilitoimistopalveluiden hintaan voi myös itse merkittävästi vaikuttaa.

Tilitoimistopalveluiden hintaan vaikuttaa kolme asiaa:

Mitä palveluita haluat tilitoimistosta ottaa käyttöön?

Miten tilitoimistopalvelut järjestetään, sähköisesti vai perinteisesti?

Kuinka paljon haluat tukea ja huolenpitoa tilitoimistostasi?

bottom of page